Ryssland – USA

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ryssland väntade i allra sista gruppspelsomgången och här hade Rikard Grönborg äntligen chansen att tysta tvivlarna som menade att Sverige inte hade imponerat i någon match så här långt. Ryssarna körde över svenskarna fullständigt och mötet slutade 6-1. Efter sju raka vinster i gruppspelet kan vi bara konstatera att Ryssland verkligen efterlevt förväntningarna. Laget är också välförtjänta favortier här.

USA väntar i kvartsfinalen. Det är ett amerikanskt landslag som också består av många NHL-spelare och som har det mesta på plats för att kunna hota samtliga lag i turneringen. Men uppenbarligen har saker och ting inte fallit på sin plats. Bara det faktum att USA nu slutar sist i sin grupp, efter lag som Tyskland, tyder på att någonting inte står riktigt rätt till. 3-0-förlusten mot Kanada var inte heller ett bra tecken.

Jag spelar på Ryssland -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ bethard.

  • Match: Ryssland – USA
  • Spel: Ryssland -1,5 (AH)
  • Odds: 1,81 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:15, 23/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar