Ryssland – Tjeckien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ryssland tar emot Tjeckien under måndagseftermiddagen. Ryssarna har dessutom en riktigt bra trupp med sig till turneringen medan tjeckerna har säkert överraskat mest ihop med Finland. Dagens match kommer bli något extra. Ryssland tog emot Norge i premiären under fredagen och vann komfortabelt med 5-2. Deras stjärnor Yevgeni Dadonov och Nikita Kucherov visade klass i mötet nu senast.

Tjeckien är en uppstickare och har visat upp en offensiv som imponerar. Laget har tolv gjorda mål på de två inledande matcherna vilket gjort att man vunnit komfortabelt mot lag som Sverige och Norge. Skulle man vinna mot Ryssland under måndagen sätter man sig i en riktigt bra sits, men det kommer att bli en utmaning att hålla koll på stjärnor som Kucherov och Ovechkin.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ ComeOn.

  • Match: Ryssland – Tjeckien
  • Spel: Ryssland (1)
  • Odds: 1,66 @ ComeOn
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16:15, 13/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar