Ryssland – Tjeckien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ryssland har förvisso inte direkt ett överflöd av tunga NHL-namn, emellertid är det inget unikt för årets hockey-VM. Det kryllar knappast av tunga namn, från världens bästa hockeyliga. Ryssland står sig inte sämre än konkurrenterna i detta avseende. Ryssland har samtidigt mycket skicklighet, och en gedigen bredd i jämförelse med konkurrenterna i detta världsmästerskapet. Man är favoriter.

Tjeckien håller inte samma nivå som ryssarna för tillfället, men de har dock mycket potential och visst finns det även en hel del intressant spets. Inte minst Linköpingsbekantingen Jakub Vrana, som är en spelare av mycket god NHL-klass. Jättetalangen Filip Zadina är ett annat exempel på en vass pjäs i Tjeckien-lägret. Ryssland kommer få kämpa hårt och det är upplagt för en jämn batalj.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,52 @ NordicBet.

  • Match: Ryssland – Tjeckien
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,52 @ NordicBet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:15, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar