USA – Tjeckien

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

USA har varit ett utropstecken under gruppspelet, även om ett flertals uppfattning möjligtvis påverkades negativt i samband med den avslutande gruppspelsmatchen mot Finland. Jänkarna förlorade nämligen denna matchen med 6-2 mot det starka finska landslaget, som också visat vilka kvalitéer laget besitter. Innan dess såg USA starka ut med sex segrar och dess enda torsk kom mot tidigare nämnda Finland.

Tjeckien är ett annat utropstecken från turneringen och räknar man bort förlusten mot Sverige har man verkligen imponerat här i VM. Det har blivit segrar mot samtliga förutom Sverige, vilket innebär vinster mot Ryssland, Schweiz och Slovakien. Det är inte illa. USA känns aningen starkare än Tjeckien. Att laget slutade på andraplatsen i gruppspelet efter Finland säger mycket om både lagets styrka och form.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: USA – Tjeckien
  • Spel: USA (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 16:15, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar