Tjeckien – Schweiz

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tjeckien har bättre spelarmaterial än kvällens motståndare och är också historiskt sett den starkare hockeynationen. Inledningen på denna VM-turneringen har varit ganska lovande med en stabil 3-2-vinst mot Slovakien i premiären och därefter en fullt godkänd insats mot Sverige i match två. Ikväll väntar en match, där tjeckerna innehar en favoritroll och det bör de också kunna hantera väl.

Schweiz bör vara ett motstånd i ungefär samma klass som Slovakien, men klart sämre än Sverige. Med andra ord står Tjeckien inför matchen som bör vara enklast hittills och det lär också få en påverkan på resultatet i själva matchen. Schweiz vann visserligen mot Slovakien med 2-0, men spelmässigt fanns det inte så mycket som imponerande. Utöver detta har laget även besegrat Österrike (3-2).

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ ComeOn.

  • Match: Tjeckien – Schweiz
  • Spel: Tjeckien (1)
  • Odds: 2,00 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:15, 8/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar