Schweiz – Frankrike

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Schweiz har inte imponerat särskilt mycket. Dock vann man mot Albanien i första matchen och spelade oavgjort mot Rumänien i andra matchen. Framåt ser Haris Seferovic oförskämt dålig ut. Sämre avslutare får man fan leta efter och med en sån vinner man knappast något mästerskap. Nu har man som tur är andra offensiva spelare runt om som ändå kan fixa hem poängen. Även om det finns fler som underpresterat.

Frankrike har inlett med 2 segrar men man måste ju säga det att det inte sett så väldigt imponerande ut. Man har några spelare som däremot imponerar som t ex Antoine Griezmann och Dmitri Payet. Resten kan höja sig betydligt mer. Man är klara för avancemang och behöver bara 1 poäng för att säkra förstaplatsen i gruppen. Och en poäng behöver också Schweiz för att säkra avancemang till 8-delsfinal.

Jag spelar X till oddset 3,00 @ bet365.

  • Match: Schweiz – Frankrike
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 19/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar