Serbien – Schweiz

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Serbien kammade hem tre poäng i premiären mot Costa Rica efter den magnifika frisparken av backen Aleksandar Kolarov. Serbien hade förvisso stora problem att lösa upp knutarna hos försvarsstarka Costa Rica, men med Kolarovs fötter behövs det inte alltid att spelet snurrar på friktionsfritt. De imponerade dock inte särskilt mycket i premiären av VM och lite missvisande att de presenteras som favoriter.

Schweiz gjorde allra främst en stark försvarsinsats i den andra halvlkeken mot Brasilen och lyckades få med sig en poäng (1-1). De arbetade stenhårt, minimerade ytor för Brasiliens stora stjärnor att operera på. Schweiz har ett mycket kompetent spelarmaterial. Nu kommerer dessutom en spelare som Xherdan Shaqiri få större utrymme att blomma i anfallssekvenserna. En helt annan typ av matchbild.

Jag spelar på Schweiz +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ ComeOn.

  • Match: Serbien – Schweiz
  • Spel: Schweiz +0,25 (AH)
  • Odds: 1,67 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!