Sverige – Schweiz

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Sverige har verkligen prickat formen när det behövs och laget spelar nu final i VM-turneringen. Baserat på turneringens tidigare matcher går det inte att blunda för vilka som är favoriter. Svenskarna fortsätter prestera under hela turneringen och imponerade stort i semifinalen mot USA. Där blev det vinst med smått osannolika 6-0, rena utklassningen sedan Sverige verkligen fick igång sina nya NHL-spelare.

Schweiz har varit turneringens största utropstecken hittills och det är såklart ingenting annat än otroligt imponerande att laget nu tagit sig hela vägen fram till en final. Bara i slutspelet har laget slagit ut tunga motståndare som Finland och senast Kanada, något som tyder på en väldig höjd i prestationerna. Här tänker vi inte hymla med att vi hoppas på svenskt VM-guld och att det rimligen böra sluta på det viset.

Jag spelar på Sverige -1,5 mål till 1,95 @ bwin.

  • Match: Sverige – Schweiz
  • Spel: Sverige -1,5 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:15, 20/5

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar