Sverige – Schweiz

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Sverige har verkligen prickat formen när det behövs och laget spelar nu final i VM-turneringen. Baserat på turneringens tidigare matcher går det inte att blunda för vilka som är favoriter. Svenskarna fortsätter prestera under hela turneringen och imponerade stort i semifinalen mot USA. Där blev det vinst med smått osannolika 6-0, rena utklassningen sedan Sverige verkligen fick igång sina nya NHL-spelare.

Schweiz har varit turneringens största utropstecken hittills och det är såklart ingenting annat än otroligt imponerande att laget nu tagit sig hela vägen fram till en final. Bara i slutspelet har laget slagit ut tunga motståndare som Finland och senast Kanada, något som tyder på en väldig höjd i prestationerna. Här tänker vi inte hymla med att vi hoppas på svenskt VM-guld och att det rimligen böra sluta på det viset.

Jag spelar på Sverige -1,5 mål till 1,95 @ bwin.

  • Match: Sverige – Schweiz
  • Spel: Sverige -1,5 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:15, 20/5

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!