Sverige – Vitryssland

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Sverige kommer till VM-turneringen med fina förutsättningar med tanke på att Tre Kronors trupp håller hög nivå. Sverige är outsidern till det kanadensiska landslaget och känslan att svenskarnas möjligheter att försvara VM-guldet från föregående år är stora. Resan mot VM-guldet kommer såklart bli väldigt tuff, samtidigt finns inget lag i turneringen som inte är överkomligt för detta svenska landslag.

Vitryssland står för motståndet och ska inte underskattas, men ska naturligtvis inte heller ha en chans mot Sverige om Tre Kronor når upp till normal standard. Den vitryska VM-truppen är inte i närheten av på samma nivå och såvida Sverige bara når upp till en duglig nivå ska det här inte vara några problem. Räknar med en intensiv inledning på matchen och hela turneringen från svenska sida.

Jag spelar på att Sverige vinner första perioden till 1,61 @ ComeOn.

  • Match: Sverige – Vitryssland
  • Speltips: Sverige (1:a perioden)
  • Odds: 1,61 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 4/5, 20:15

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!