Vitryssland – Holland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vitryssland tillhör en beige skala av fotbollsnationer i Europa. Man saknar kvalitéer för att kunna slåss om mästerskapsplatser och liknande, men är också på en klart bättre nivå än de minsta blåbären, som Gibraltar och Liechtenstein. Ett betydande hack däremellan, ur kvalitetssynpunkt. Laget placerar sig på jumboplatsen med en sämre målskillnad än Luxemburg ovanför. Vityssland har samlat ihop fem poäng.

Hollands situation är allt annat än bra. Nästan allt pekar på att VM 2018 missas och det vore ett brutalt fiasko för den forna stornationen. Rejäl nedåtkurva för holländsk landslagsfotboll. Holland är medvetna om att de måste vinna här för att ha chans på världsmästerskapet. Därtill kommer siffrorna behöva vara stora, om man inte ska vinna med siffror runt 3/4/5-0 över Sverige i den avslutande matchen.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,60 @ bwin.

  • Match: Vitryssland – Holland
  • Spel: Över 2,5 mål  
  • Odds: 1,60 @ bwin
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/10

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar