Sverige – Tyskland

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Sverige plockade en övertygande seger i torsdagens tidiga OS-premiär mot Norge. Redan i den första perioden såg svenskarna till att koppla ett ordentligt grepp om matchen, något som egentligen kändes ganska väntat. Resultatet skrevs till stabila 4-0 efter två mål i både den första och tredje perioden. Tre konor kommer såklart till turneringens andra match med väldigt gott självförtroende.

Tyskland ses som av många som en slagpåse. Känslan inför premiärmatchen mot Finland var snarare att tyskarna skulle kunna streta emot ganska bra och med tanke på att det till slut blev förlust med 5-2 går det åtminstone att peka på hur Tyskland inte vek ner sig. Nu är det självklart inte så att de ska vara en kandidat till att rubba gruppens favoriter. Jag tror att Sverige kan ta en komfortabel seger.

Jag spelar på att Sverige vinner första perioden till 1,91 @ ComeOn.

  • Match: Sverige – Tyskland
  • Speltips: Sverige vinner första
  • Odds: 1,91 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:10, 16/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar