Sverige – Kanada

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Sveriges resa har varit tämligen enkel. I gruppspelet har Juniorkronorna försvarat den smått otroliga sviten med noll förluster i gruppspelet sedan 2006. Seger mot Schweiz, Tjeckien, Danmark och Finland var ett styrkebesked. Krävs ytterligare en växel från svensk sida i nattens match, vilket kan uppnås med hjälp av det stora publikstödet i ryggen.

Kanada åkte på en käftsmäll mot USA i sista matchen, men har i övrigt sett ganska bra ut. Det finns dock viss anledning till oro. Laget har inte kört över något motstånd och det finns utan tvekan en hel del saker att förbättra. 5-3 mot Tjeckien sticker inte ut, speciellt inte då tjeckerna hade ledningen i matchen.

Jag spelar på Sverige +0.0 (Asian Handicap) till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Kanada
  • Speltips: Sverige +0.0 (AH)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:30, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!