Sverige – Kanada

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Sveriges resa har varit tämligen enkel. I gruppspelet har Juniorkronorna försvarat den smått otroliga sviten med noll förluster i gruppspelet sedan 2006. Seger mot Schweiz, Tjeckien, Danmark och Finland var ett styrkebesked. Krävs ytterligare en växel från svensk sida i nattens match, vilket kan uppnås med hjälp av det stora publikstödet i ryggen.

Kanada åkte på en käftsmäll mot USA i sista matchen, men har i övrigt sett ganska bra ut. Det finns dock viss anledning till oro. Laget har inte kört över något motstånd och det finns utan tvekan en hel del saker att förbättra. 5-3 mot Tjeckien sticker inte ut, speciellt inte då tjeckerna hade ledningen i matchen.

Jag spelar på Sverige +0.0 (Asian Handicap) till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Kanada
  • Speltips: Sverige +0.0 (AH)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:30, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar