Portugal – Schweiz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Portugal vann deras Nations League-grupp före Italien och Polen. Det kommer inte som någon direkt överraskning att Portugal tillhör toppnationerna. Samtidigt skall de betraktas som ett utropstecken efter vad som presterats. Nämnvärt är att laget har numera tillgång till Cristiano Ronaldo som inte spelat såhär långt i turneringen. Laget har en intressant spelartrupp med blandning av olika spelare.

Schweiz har varit inblandade i några märkliga matcher senaste tiden. I Nations League vände de själva 2-0-underläge, till seger 5-2 hemma mot Belgien. Behövde vinna med två mål för att vinna gruppen. Nu senast i EM-kvalet hämtade Danmark in 3-0 till 3-3 sista fem-tio minuterna. Offensivt har de visat prov på extrem effektivitet på sistone. Defensiven är dock en helt annan historia.

Jag spelar på Portugal över 1,5 mål till 1,80 @ betway.

  • Match: Portugal – Schweiz
  • Spel: Portugal Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar