Italien – Schweiz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Italien och Schweiz har imponerat under kvalspelet. Båda lag innehar samma antal poäng. EM-mästarna Italien skall emellertid lösa den här uppgiften på hemmaplan. Italien är numret större i jämförelse. Laget har dessutom sett väldigt starka ut, och varit komfortabla senaste året. På hemmaplan skall man inte tappa detta, man har självklart erfarenhet sedan tidigare och självförtroendet är bättre.

Schweiz skiner efter att ha gått klart och sansat genom VM-kvalet. Nu väntar den sista, stora uppgiften, innan man kan sammanfatta det hela med avancemang eller kommande play-off. Detta är en gruppfinal och Schweiz lär åka till Italien och ställa upp sig för att försvara och satsa på omställningar. Det är såklart en lysande trupp man sitter på, men det skiljer ändå några nivåer i mycket mellan dessa två nationer.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Italien – Schweiz
  • Speltips: Italien (1)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!