Sverige – Schweiz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige gjorde ett fantastiskt kval, därefter besegrade man Italien i playoffet. Laget tog förstaplatsen i gruppspelet, efter krossen av Mexiko med siffrorna tre mål mot noll i den avslutande matchen. Nu är svenskarna i åttondelsfinal. Förbundskapten Janne Andersson och hans mannar fortsätter slå på stort och vinna. Första hindret nu i utslagsfasen av sommarens mästerkap blir Schweiz.

Schweiz har stått för ett fantastiskt mästerskap hittills. Laget spelade lika mot Brasilien och Costa Rica samt vann mot Serbien. Det finns flera spelare att se upp med för de svenska försvararna, inte minst Xherdan Shaqiri. Möjligtvis har Schweiz det lite namnstarkare materialet, men den svenska kollektiva styrkan är inte att underskatta och ännu större pjäser har värjts undan förut. Kapaciteten finns.

Jag spelar på Sverige +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Schweiz
  • Spel: Sverige +0,25 (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar