Italien – Costa Rica

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Båda lagen vann sina matcher i premiäromgången och nu ställs de mot varandra i en match där vinnaren har stora chanser att ta sig vidare till åttondelsfinal.

Italien tog en otroligt viktig seger i premiärmatchen mot England då man vann med 2-1 i en väldigt jämn match som spelades i Amazonas vilket är den varmaste spelplatsen i VM. England började bäst men Italien jobbade in sig i matchen och gjorde i mina ögon en riktigt bra insats som lär höja spelarnas självförtroende. Man vet att Costa Rica kan överraska så vi behöver knappast oroa oss för någon underskattning här. Italien är betydligt mer rörliga och snabba i sina omställningar och anfall vilket bör bli ett stort problem för Costa Rica. Mot Uruguay behövde Costa Rica inte jobba särskilt hårt i defensiven men det lär man få göra här. Italien har spelare som Balotelli, Pirlo m.fl. i fin form och tillsammans bör de utan tvekan peta in två bollar även här mot ett Costa Rica som inte alls har samma tunga försvar som England hade.

Costa Rica mötte ett blekt och uselt Uruguay i premiäromgången och man vann med fina 3-1 i den matchen. Resultatet är imponerande i mina ögon men var det någon match de skulle ha en chans i så var det den. Premiär mot Uruguay i gungning som dessutom var utan Suarez måste vara optimala förutsättningar för Costa Rica. Nu ställs man mot ett Italien som vimlar av stora stjärnor och som har flera tunga namn som har massor av rutin. Italien stod för en bra insats i sin premiär och de kommer till den här matchen med massor av självförtroende. Jag har extremt svårt att se hur Costa Rica ska upprepa den bedriften här igen. Lagets bäste spelare mot Uruguay, Joel Campbell, fick massor av yta i Uruguays försvar och det lär han inte få här och då blir Costa Ricas offensiv lidande. Motståndarna Uruguay såg stundtals paralyserade ut och de gjorde Costa Rica bättre än vad de egentligen var. Nu möter de ett Italien som är ruskigt jobbiga att möta! Jag tror Costa Rica är sprängfyllda av självförtroende och givetvis kommer de inleda med högt tempo och gå offensivt för ett tidigt mål framåt men Italienarnas snabba omställningar och tempoökningar kommer ställa till det ordentligt för Costa Ricas defensiv här…

Kort summering: Italien såg starka ut i den tunga segermatchen mot England och nu ställs de mot Costa Rica som överraskade många när de besegrade Uruguay i premiärmatchen. Italien lär knappast underskatta Costa Rica och Joel Campbell som imponerade i Costa Rica kommer få hård markering och då tappar man väldigt mycket i sin offensiv. Italien vill givetvis vinna den här matchen till varje pris då avancemanget till åttondelsfinal är klart i sådana fall. Samma gäller givetvis för Costa Rica men Italien är betydligt starkare lag och man skall ha mycket god chans att vinna här och göra fler än 2 mål i matchen!

  • Match: Italien – Costa Rica
  • Spel: Italien först till 2 mål
  • Odds: 1.85 @ William Hill
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 18.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar