Spanien – Italien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tungt möte på Vicente Calderon i afton när det spanska landslaget gästas av Italien i en träningslandskamp. En viss herre debuterar för Spanien idag och dessutom så blir det på hans hemmaplan. Kan han näta i debuten?

Diego Costa har varit på tapeten väldigt mycket den här säsongen, både på grund av det han gjort på planen, men även utanför. Han bestämde sig faktiskt nyligen att spela för det spanska landslaget, då han sedan tidigare har ett par träningsmatcher med Brasilien på nacken. Jag tror de flesta i det spanska landslaget är väldigt nöjda över det beslutet, då man ogärna möter Costa på en fotbollsplan.

Han har gjort 21 ligamål på 26 matcher för sitt Atlético Madrid, vilket placerar han som tvåa i skytteligan bakom Ronaldo på 23 mål. Med tanke på att han gjorde 10 mål på hela förra säsongen så kan man säga att han tagit ett ordentligt kliv i utvecklingen. Han har även lugnat ner sig på planen och även fast det brinner till i skallen ibland så är det inget mot vad som kunde hända tidigare säsonger. Han är så otroligt löpstark och även fast han kanske inte kan utnyttja det till fullo i det spanska landslaget så kommer man få nytta av honom. Nu har han dessutom några av de bästa passningsspelarna i världen bakom sig, så lägen lär komma så länge han tar löpningar.

Debut idag alltså och att det är just på Vicente Calderon tror jag inte gör Costa särskilt mycket. Det är nämligen hemmaplan i ligaspelet för honom och det tror jag kan betyda väldigt mycket. Det är nog många runt om i Spanien som är osäkra på vad man egentligen ska tycka om den här herren, men på Vicente Calderon är han älskad som få.

Allt pekar mot att Costa får starta på topp idag och eftersom han är avstängd i helgens ligamatch mot Celta Vigo så behöver man inte plocka av honom allt för tidigt. Nu tror jag inte han spelar några 90 minuter, men samtidigt så tror jag att han spelar mer än en halvlek. Han lär vara rejält spelsugen då det är debut och jag hoppas han får sätta en balja inför hemmafansen.

  • Match: Spanien – Italien
  • Spel: Diego Costa målskytt
  • Odds: 2,50 @ betsson
  • Insats: 1,5/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar