Kroatien – England

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien var kanske de som imponerade mest under gruppspelet. Man besegrade Nigeria med 2-0. Sen krossades Argentina (3-0). Trots Kroatiens startelva kunde ett helmotiverat Island besegras i lagets sista, närmare betydelselösa match. Därefter har man haft, mer kniven mot strupen. Straffläggning har krävts för att vinna mot både Ryssland och Danmark. Laget har sett lite trötta ut, de två sista matcherna.

England brukar vanligtvis inte imponera i mästerskap, historiskt sett. Nu har engelsmännen emellertid varit urstarka, spelat kvalitativ fotboll och om man tittar närmare på kvartsfinalen mot Sverige, var det en bergsäker seger med 2-0. Dessförinnan skickades Colombia ut efter straffar. England haft en enklare resa hit och det känns som laget har mer krut att ge samt att de är mer utvilade än Kroatien.

Jag spelar på att England avancerar till 1,65 @ betway.

  • Match: Kroatien – England
  • Spel: England avancerar
  • Odds: 1,65 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 11/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar