Holland – England

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Holland har uppenbarligen återhämtat sig efter att man missade kvalificeringen till VM. Storstjärnor såsom Van Dijk, De Jong, Wijnaldum och Depay, kommer samtliga till spel i matchen mot England. Man har bara förlorat en match på de senaste fem och förlusten kom mot Tyskland, 3-2-förlust efter en jämn tillställning. Nu kommer hemmanationen naturligtvis till semifinalen med hungriga spelare.

England slog som bekant ut Sverige i kvartsfinalen för att sedan åka ut i semifinal. Att åka ut i semifinal ännu en gång är nog inget engelsmännen är speciellt intresserade av och lär fortsätta ånga på som man gjort på sistone. Laget har inte förlorat på sju matcher och har vunnit de fem senaste. Även England har stjärnor. Harry Kane har förmågan att avgöra en match på egen hand.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,87 @ ComeOn.

  • Match: Holland – England
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,87 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar