Spanien – England

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Spanien inledde Nations League med seger mot dagens motståndare (1-2). Senast krossades förra VM-finalisten Kroatien med 6-0. Spanien lär ställa upp en starkare startelva i denna matchen än mot Wales. Den var knappast svag senast, men flera startspelare satt på bänken. Exempelvis Busquets, Thiago, Koke & Asensio. Känns som att förbundskaptenen Luis Enrique sparade på lite krafter till det här mötet.

England förlorade istället, som tidigare nämnt mot Spanien i första matchen. Därefter kryssade de mot Kroatien i den andra matchen (0-0).  Inget snack om saken gällande vem som ska hålla favortiskapet i kvällens match. Spanien får såklart de flestas fulla förtroende att vinna matchen. Annars finns det bara massa gott att säga om Spanien sedan Luis Enrique tog över. Mycket som har fungerat väldigt bra.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Spanien – England
  • Spel: Spanien (1)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!