Spanien – Albanien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Spanien innehar förstaplatsen i gruppspelet. Nationen är välförtjänta av att toppa gruppen inför de två avslutande matcherna. Ner till tvåan Italien skiljer tre pinnar. Förutom detta har man en mycket bättre målskillnad. Man hade sin nyckelmatch emot just ”Gli Azzurri”, där spanjorerna vann med 3-0 för snart en månad sedan. Efter det krossades Liechtenstein med 8-0. Spanien lär hålla bollen större delen av matchen. Dani Carvajal och David Villa kan inte medverka för deras del. David Silva är tillbaka i skick.

Albanien har stått för ett fullt acceptabelt kval. Bortsett från bottennappet hemma mot Israel, 0-3, har det sett bra ut. Fyra vinster, ett kryss och tre förluster. Det vore dumt att underskatta Albanien. Laget utstrålar stabilitet och försvarsspelet är inte det enklaste att bryta ner. Endast nio baljor har släppts in och de har stretat emot i de svåraste matcherna, mot Italien samt i det omvända mötet mot Spanien.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,98 @ bet365.

  • Match: Spanien – Albanien
  • Spel: Under 3,5 mål 
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar