Holland – Tyskland

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hollands premiär mot Frankrike innehöll positiva inslag, men matchen resulterade dock i en 1-2-förlust. Med denna konkurrens bör Holland få svårt att kunna skrapa ihop särskilt mycket. Tuffa motståndare man lottades mot. Efter dess misslyckade kval kom också nyheten att Arjen Robben lägger skorna på hyllan och nu är landet i lite av ett generationsskifte. Ronald Koeman står inför en jätteuppgift.

Tyskland har även de sina problem och dem är stora. Sommarens VM var ett praktfiasko, där förluster mot Mexiko och Sydkorea betydde att äventyret fick ett abrupt slut redan i gruppspelsfasen. Oavsett vad, är Tyskland fortfarande en av de främsta fotbollsnationerna i världen; har klasspelare på varenda position. Nations League inleddes med ett kryss och en mållös match mot världsmästarna Frankrike.

Jag spelar på raka tvåan till 2,30 @ William Hill.

  • Match: Holland – Tyskland
  • Spel: Tyskland (2)
  • Odds: 2,30 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/10

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!