England – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

England lyckades plocka förstaplatsen i deras grupp efter två vinster och ett kryss mot Polen, Slovakien och Sverige. England har knappast övertygat eller imponerat och ska vara nöjda med sitt avancemang till semifinalen. Det var egentligen bara i den avslutande matchen mot värdnationen Polen som man visade någon form av klass. Nathaniel Chalobah lär missa matchen, ett mycket stort avbräck.

Tyskland var en av de största favoriterna i hela mästerskapet på förhand. Laget kunde med lite flyt plocka en slutspelsplats. Man inledde gruppspelet med två komfortabla vinster mot Tjeckien respektive Danmark innan man fick se sig besegrade med uddamålet mot Italien.  Tyskland håller en klass högre standard än England vad gäller spelarmaterialet. Tyskarna känns otroligt underskattade här.

Jag spelar på Tyskland Draw No Bet till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: England – Tyskland
  • Spel: Tyskland DnB
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar