England – Ecuador

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sommarens stora fotbollsfest börjar närma sig med stormsteg, en efterlängtad tillställning där nu ett antal nationer är mitt uppe i sina avslutande förberedelser inför mästerskapet. Spel i den amerikanska sydostkusten och Miami där slutspelsklara England och Ecuador får chansen att slipa på ett par detaljer. Väljer att testa ett mindre spel på antalet mål i matchen som jag inte anser behöver bli fullt så lika låst som siffrorna skvallrar om på förhand.

England står inför en svår uppgift de kommande veckorna med både Uruguay och Italien att gå upp emot i grupp D. Även om de inhemska medierna, äntligen, har insett att man inte är bäst i världen så tycker jag nog ändå att man har en intressant grupp av spelare, framförallt framåt i banan där jag för egen del ser nykomlingarna Adam Lallana (Southampton) och Raheem Sterling (Liverpool) som två spännande och kreativa drag. Ett bra genrep mot Peru hemma på Wembley, även om man inte såg alltför inspirerat ut, där motståndets sydamerikanska kollega besegrades med 3-0. Förbundskapten Roy Hodgson får nu chansen att testa ytterligare ett par spelare där man kan förvänta sig ett antal förändringar i startelvan.

Ett par skiften i elvan att jämföra med föregående match där det står klart att Leighton Baines, bland annat, kommer vilas på vänsterbacken. Phil Jones och Alex Oxlade-Chamberlain, som ställdes över senast med skadebekymmer sedan tidigare, kommer få speltid från start.

Ecuador saknar kanske den, över fler positioner, den individuella glansen som några av de andra sydamerikanska toppkonkurrenterna har, men genomförde trots det ett väldigt starkt kvalspel där man bland annat placerade sig före Uruguay. Trots det får nog de övriga 5 lagen från samma kontinent ses som något starkare i överlag där Reinaldo Ruedas manskap i första hand har levt väldigt mycket på sitt starka hemmaspel. Man var oerhört effektivt hemma i Quito där man spelar på närmare 3000 meters höjd, något som bidrog till att man lyckades vinna 7 av 8 kvalmatcher. Intressant att se hur man kan prestera utanför landets gränser där gruppen i det kommande VM-slutspelet får ses som överkomlig sett till vilka motstånd man har framför sig. Svag prestation under lördagens vänskapsmatch där förlustsiffrorna skrevs till 3-1, även om ett par ordinarie lirare ställdes över.

Både Antonio Valencia samt Felipe Caicedo, givna startspelare i vanliga fall, förväntas spela från start ikväll att jämföra med matchen mot Mexiko. Segundo Castillo stryks dock efter att ha skadat sig senast och kan gå en kamp mot klockan för att bli spelklar i tid till gruppspelet i Brasilien.

Väderprognosen i Miami talar för 25 plus samt regn, varmt även om det kunde ha varit värre och väderförhållandena får nog ses som överkomliga, i första hand ett test för engelsmännen. England som förväntas stå för ett antal ändringar i startelvan, däribland på målvaktsposten samt i backlinjen, har som det nämndes inledningsvis intressanta drag att ta till sig framåt och kvällens uppgift får ses som överkomlig om man vill försöka få igång någon av sina poängspelare. Även Ecuador, som kan vara vasst i sina omställningar, har ett par luriga gubbar framåt, men i första hand har man visat upp brister i en svag defensiv på slutet. 7 insläppta mål över 3 landskamper (totalt 4, 2 samt 7 mål i dessa matcher) sedan lika många månader tillbaka där man, likt kvalspelet (6 av 8 bortamatcher resulterade i minst totalt 2 gjorda mål), har haft svårigheter med att hålla tätt utanför hemmabanan Estadio Olimpico.

Spelar, i vanlig ordning, något lågt i dessa vänskapsmatcher. Gillar Englands möjligheter till att få utdelning framåt, samtidigt som jag anser att man kan få svårt att bibehålla en jämn nivå över 90 minuter i det här vädret där Ecuador alltjämt kan testa motståndets försvarsspel. Går på en mindre insats på överspelet med ett handikapp. Minst 3 gjorda mål krävs för vinst, dock hela insatsen åter om det stannar på exakt 2 mål i matchen.

  • Match: England – Ecuador
  • Spel: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1,725 @ Bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21.00 4/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar