Ecuador – Bolivia

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Copa America har dragit igång med full kraft och bjuder, precis som vanligt, på underhållning på så många olika plan. Vi får se allt från klassiskt vackra sydamerikanska solomål till försvarstabbar och chansfattiga matcher. När Ecuador och Bolivia möts i andra omgången är det kniven mot strupen för båda lagen med tanke på att de inte lyckades ta en trepoängare i sina respektiva premiärmatcher.

För Ecuadors del blev det en klar 2-0-förlust mot gruppfavoriten Chile som helt enkelt var ett nummer för stora för ecuadorianerna. Om man ska ha någon möjlighet att blanda sig i toppstriden i gruppen krävs en seger mot ett betydligt svagare Bolivia.

Bolivia kommer för övrigt till matchen efter en mållös premiär mot ett omdiskuterat Mexiko, som åkt till mästerskapet med en delvis ny trupp. Bolivia gjorde en försvarsmässigt fin match i premiären, men var rejält nedtrycka i perioder och hade förtvivlat svårt att skapa något eget konstruktivt spel på offensiv planhalva. Hur som helst är man fortfarande med i fighten om en plats i slutspelet, men nu krävs nog allra minst en poäng innan gruppfavoriten Chile väntar i sista omgången.

Gemensamt för båda lagens respektive premiärmatcher var att de båda innehåll otroligt få hörnor. Bolivia släppte visserligen till fem hörnor mot Mexiko, men lyckades bara skapa en under matchens nittio minuter. Ecuador däremot släppte inte till en enda hörna och skapade dessutom bara två. Så totalt åtta hörnor i de båda matcherna med andra ord.

Så pass hörnsnåla premiärer vittnar om två lag som inte har det där lilla extra i offensiv tredjedel som krävs för att skapa situationer som antingen leder till målchanser eller hörnor. Det är också där vi tänker fokusera när vi väljer ut spel inför matchen, inte minst med tanke på det fantastiska oddset vi trillat över.

Unibet erbjuder nämligen hela 2,45 gånger pengarna för under 8,5 hörnor i matchen – ett spel som alltså hade suttit även om vi hade räknat in båda lagens förra matcher. Det är hur som helst på tok för högt och måste naturligtvis spelas med ett finurligt litet leende på läpparna. Vi håller tummarna för att den hörnsnåla trenden håller i sig.

  • Match: Ecuador – Bolivia
  • Spel: Under 8,5 hörnor i matchen
  • Odds: 2.45 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 23.00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar