Ecuador – Peru

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ecuador är pressade att vinna denna matchen. Skulle laget lyckas med detta har de en utmärkt chans på en av de två slutspelsbiljetterna. Ecuador kan komma undan med oavgjort, men skulle också säkra en topp två-plats vid händelse av en trea. Det klara favoritskapet har Ecuador. Räknar iskallt med att Ecuador kommer jaga direkt. Jag tror de kommer styra och ställa. Man är ofta produktiva på hörnfronten; attackerar ofta och gärna via kanterna.

Peru fick kämpa stenhårt för att kamma hem tre pinnar mot Haiti, som förvisso inte ska underskattas, men prestationen fanns mer att önska av. Peru brukar också vara hyfsat produktiva; vinner ofta sina ”hörnmatcher”. Ecuadors troligtvis offensiva spel, lär resultera i att det kommer öppna upp matchen. Peru kommer säkerligen ligga och vänta på kontringslägen eftersom att de vill sätta spiken i kistan och säkra en slutspelsbiljett.

  • Match: Ecuador – Peru
  • Spel: Över 9,5 hörnor
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 04:00, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar