Bolivia – Peru

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Inför matchen råder närmast perfekta förutsättningar, med två lag som är helt intakta. I övrigt är det en match där Peru visserligen får gälla som solklar favorit, men där känslan ändå är att båda lagen har gjort en fin turnering så här långt.

Copa America har visat sig vara en väldigt svår turnering att spela. Alla kan slå alla och även mindre fotbollsnationer kan skrälla mot de stora bjässarna. Att varken Colombia eller Mexiko lyckades sluta topp 2 i sin respektive grupp bevisar det påståendet.

Hur som helst väljer vi att rikta blickarna åt ett annat håll när dagens spel ska väljas ut. Vi hittar en marknad där linan hamnat ett snäpp för högt, men där oddset fortfarande lockar. Under 5,5 gula kort till 1,80 hos Bwin är ett odds som helt enkelt måste spelas. Det har blivit max fem kort i fem av de sex gruppspelsmatcher som de båda lagen varit inblandade i och båda lagen ses som relativt snälla lag. Vi tror också att matchbilden, med två hyfsat avvaktande lag, stärker möjligheten att spelet ska sitta. 5,5 är hur som helst en för hög lina och vi passar på.

  • Match: Bolivia – Peru
  • Spel: Under 5,5 gula kort i matchen
  • Odds: 1,80 @ Bwin
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 01.30, 26/6

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar