Bolivia – Peru

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bolivia inledde mästerskapet i lördags och ställdes mot värdnationen Brasilien. Det blev som förväntat en tuff tillställning och man föll med 3-0. Förlustsiffrorna skulle blivit större än 3-0 men lagets målvakt Carlos Lampe imponerade och han räddade allting i första halvleken. Förlusten mot Brasilien var deras fjärde raka förlust. Man vann senaste fotbollsmatchen i Oktober. Största problemet är målskyttet.

Perus genrep inför Copa America har blandat och gett. Segrar mot Paraguay och Costa Rica men förlust mot ett svagt El Salvador och utspelade av Colombia med 3-0. Det ska dock nämnas att de i matcherna gjort många byten och testat olika spelare. Därför ska man nog inte dra alltför stora växlar av genrepet. Peru har ett riktigt bra facit mot Bolivia och har vunnit de tre senaste mötena mellan nationerna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,53 @ bethard.

  • Match: Bolivia – Peru
  • Spel: Peru (2)
  • Odds: 1,53 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 23:30, 18/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar