Ecuador – Brasilien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ecuador har överraskat stort i kvalet och satt flera stora nationer ur balans. Laget placeras på andraplatsen, efter fyra vinster, ett kryss och endast en torsk samt en målskillnad på fem mål. Det skiljer endast tre plusmål mellan dem och ledande Uruguay, samtidigt är avståndet ner till playoffplatsen på endast tre poäng och ytterligare en till död mark.

Brasilien har varit ett fiasko de senaste åren, men tack vare att U23-truppen vann OS på hemmaplan blåser plötsligt varmare vindar över landet och framtidstron verkar ha återupplivats. Normalt ska Brasilien vara den bättre parten av dessa två, även om Ecuador inte ska underskattas. Känslan är dock att de kommer få erkänna färg och prestationerna i Copa America var inte heller speciellt bra, det finns anledning till oro, framförallt efter slutspelsförlusten mot ett mediokert USA.

Jag spelar Brasilien Draw No Bet till 2,05 @ betway.

  • Match: Ecuador – Brasilien
  • Speltips: Brasilien DnB
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 23:00, 1/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!