Slovakien – England

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Slovakien plockade gruppens enda vinst i den första omgången, efter att ha skrällt mot värdnationen Polen. Extra starkt att vinna eftersom att slovakerna hamnade i uppförsbacke redan efter cirka 50 sekunders spel. Emellertid ska mycket till för att Slovakien ska kunna avancera till slutspelet, trots försprånget. Laget är klart sämst av nationerna i gruppen. Dessutom var värdnationen bättre senast.

England fick bara en pinne med sig från premiärmatchen mot Sverige, men man räddades av att Linus Wahlquist missade en straff under slutspurten. 0-0 skrevs alltså resultatet, varpå det alltjämt är ett pressat England som kommer till spel. Man har en historia av att svika i mästerskapen. Skillnaden är dock stor på spelarnas kvaliteér mellan dessa lag och England bör vara stora favoriter här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Slovakien – England
  • Spel: England (2)
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 19/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar