Estland – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Estland är fortsatt segerlösa i EM-kvalet. De har endast lyckats inkassera en poäng och har dessutom dåliga 2-18 i målskillnad, givetvis på grund av 8-0-förlusten mot Tyskland senast lagen möttes. Estlands senaste match var faktiskt där man tog sin första poäng mot Vitryssland borta. En imponerande insats och naturligtvis viktiga poäng inför fortsättningen. Här lär emellertid landslaget bli poänglösa.

Tyskland kommer från en träningslandskamp mot Argentina. En kamp som förbundskapten Löw valde att rotera en aning. Trots deras tunga skadelista med namn som Leon Goretzka, Leroy Sane och Toni Kroos så har man en oerhörd bredd och spets i truppen. En trupp som utan tvekan har stor chans att göra om den överkörning man gjorde i senaste matchen mot Estland.

Jag spelar på att Tyskland håller nollan till 1,40 @ bet365.

  • Match: Estland – Tyskland
  • Spel: Tyskland håller nollan
  • Odds: 1,40 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar