Tyskland – Frankrike

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tyskland gick, inte helt oväntat vidare till semifinalen. Det ska dock nämnas att man har spelat ovanligt många täta matcher här i EM. Förvisso besegrade man Slovakien med ganska övertygande siffror (med 3-0) i åttondelsfinalen, men annars har man spelat jämt mot bland annat Polen, Nordirland och nu i senaste matchen, Italien. Tyskland har några viktiga spelare som inte är tillgängliga i kvällens match, både Hummels samt anfallsspetsen Mario Gómez kommer inte spela.

Frankrike hade innan kvartsfinalen, spelat även dem täta matcher, där man avslutat starkt. I kvartsfinalen mot Island visade fransmännen, vilken nivå spelarna och laget håller, där matchen slutade 5-2. Den offensiva kunskapen som visades upp var enorm. Frankrike är ett av de lagen som har imponerat mest i det här mästerskapet, enligt mitt tycke. Med hemmaplan och publikens stöd i ryggen, tror jag att man tar sig hela vägen till finalen.

  • Match: Tyskland – Frankrike
  • Spel: Frankrike (2)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!