Tyskland – Polen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tyskland var illa ute mot Ukraina. Det hade lika väl kunnat bli oavgjort istället för seger, men i slutsekunderna kunde alltså den andra baljan kontras in. Det som är lite oroväckande för laget är att motståndarna kunde komma till så pass farliga målchanser. De ska vara tacksamma för motståndarnas stora ineffektivitet.

Polen vann ”bara” med 1-0 över Nordirland, men de mötte ett kompakt och samlat försvar och trean kändes ändå bekväm. Total klasskillnad utifrån hur matchbilden formades; chanser skapades och motståndarna kom till ytterst få avslut.  Laget lyckades hålla nollan, vilket är ett styrkebesked.  Även i kvalet till EM möttes lagen. Tyskland blev etta och Polen tvåa, dock lyckades Polen vinna en av de inbördes matcherna. Polen känns underskattade och jag tror faktiskt man kan lyckas kryssa här.

Jag spelar Polen +1,25 mål (asian handicap), halvvinst om det blir uddamålsförlust för Polen, hel vinst om de tar poäng. Förlust om Tyskland vinner med 2 mål eller flera.

  • Match: Tyskland – Polen
  • Spel: Polen +1,25 mål (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar