Polen – Holland

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Polen visade upp styrkebesked i kvalet till sommarens europeiska mästerskap i Frankrike. Man plockade andraplatsen i Grupp: D och kom strax bakom rivalen och dominanten Tyskland. Irland jagade häck i häl, men över det hela var det mer än förtjänt att man plockade en plats till EM. Under perioden var Polen rentav briljanta. Polen är en oerhört intressant fotbollsnation, vars kollektiva styrka är stor – och på topp finns eminente Robert Lewandowski. Anfallaren stod för 30 baljor på 32 seriefajter i Bayern München under spelåret och får tituleras som en av de absolut bästa i världen.

Holland stod för det stora fiaskot. Det stjärnspäckade fotbollslandet hamnade på fjärdeplatsen i grupp A – med Tjeckien, Island och Turkiet ovanför i tabellen. Faktum är att de inte ens var i närheten av att nå mästerskapet. Endast Kazakstan och Lettland var sämre. Starka namn finns det massvis av i Holland, men de har inte alls fått till det på sistone och är uppenbart överskattade. Man tillhör inte den europeiska toppen längre och lever till stor del just på deras namn.

Jag spelar Polen Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Polen – Holland
  • Spel: Polen DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 1/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar