Holland – Polen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Holland inleder Nations League på hemmaplan mot Polen. Dem orangeklädda gick till final föregående år, men förlorade mot Portugal efter en jämn drabbning. Dem befinner sig i en intressant grupp med motståndare som förutom Polen, består av Italien och Bosnien. Hemmanationen har goda möjligheter till, att segra i gruppen. Holland har samtidigt kvalité inom spelartruppen med mycket bredd.

Polen som landslag, ska inte underskattas, något man visade i EM-kvalet. Visst, man stötte väl inte på något speciellt tufft motstånd där men man toppade ändå sin grupp och kunde visa upp ett väldigt fint facit i sin helhet. I förra Nations League stötte man däremot på lite svårare nationer då man ställdes mot Portugal och Italien, där man inte gick segrande ur en enda match. Två oavgjorda och två förluster.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Holland – Polen
  • Spel: Holland (1)
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar