Polen – Ukraina

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Polen har presterat bra under de närmaste landslagsuppehållen. I Nations League spelar hemmalaget tillsammans med Italien, Holland och Bosnien. Deras grupp är tuff och de två förstnämnda är favoriter, men Polen har emellertid imponerat och slåss om förstaplatsen. Polen är etta med sju plockade poäng på fyra matcher. De besitter ett väldigt starkt försvarsspel och dessutom en pålitlig målvakt.

Ukraina hittas också bland A-grupperna i den stundande Nations League. I dess grupp befinner man sig med stornationerna Spanien, Tyskland och sedan Schweiz. Ännu en tuff grupp där Spanien och Tyskland är självklara favoriter till att knipa den eftertraktade förstaplatsen i gruppen. Ukraina har presterat över förväntan. Emellertid har Ukraina tre förluster på deras fyra senaste landskamper.

Jag spelar på Polen Draw No Bet till 1,61 @ bet365.

  • Match: Polen – Ukraina
  • Spel: Polen DnB
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/11