Ukraina – Spanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ukraina har stora problem med skador inför matchen mot Spanien. Landet har en ganska spännande generation spelare, dock saknas den stora stjärnan. Legenden som tidigare var Ukrainas stora stjärna, det vill säga anfallaren Andriy Shevchenko, finns med i sammanhangen fortfarande, men har han rollen som förbundskapten. En vinst och två förluster är facit. Senast föll man med uddamålet mot Tyskland.

Spanien ser ut att återigen göra bra resultat i turneringen, efter två vinster och ett kryss så här långt. Då har man ändå en tuff grupp med Tyskland, Schweiz och Ukraina. Senast vann spanjorerna med 1-0 mot Schweiz i en tät historia, och för att bygga vidare på det ytterligare hoppas man ta tre nya poäng här. Det skulle göra att man tar ett ordentligt grepp om att vinna gruppen.

Jag spelar på Spanien -1,25 (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Ukraina – Spanien
  • Spel: Spanien -1,25 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar