Sverige – Ukraina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige spelar åttondelsfinal mot Ukraina under tisdagskvällen. Sverige har kapital i flertal spelare som Kulusevski och Isak, som gör att chanserna till avancemang är stora och framförallt om svenskarna har lite flax. Bör bli en matchbild likt den mot Polen och Slovakien under gruppspelet. Sverige tar ledningen och överlåter sedan initiativet till motståndaren. Svenskarna förlitar sig på dess fungerande backlinje.

Ukraina är som alltid otroligt svårbedömda då de till största del består av spelare som hittas i inhemska ligan, vilket gör det svårt att få ett grepp om dem då man inte alltför ofta spenderar sin fritid på ukrainsk ligafotboll. Ukraina har varit i tre raka EM-mästerskap. De vann sin kvalgrupp före Portugal och piskade dit Serbien med 5-0 i kvalet. Men å andra sidan har Ukraina missat slutspel i samtliga mästerskap hittills.

Jag spelar på raka ettan till 2,50 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Ukraina
  • Spel: Sverige (1)
  • Odds: 2,50 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar