Ukraina – Portugal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ukraina kan stoltsera med att vara gruppledare efter sex omgångar. Detta trots ett tufft motstånd. Inte nog med att Portugal infinner sig i gruppen, Serbien finns även dem med. Ukraina har imponerat med fem segrar. Dessutom har nationen endast släppt in ett mål i kvalspelet. Ukraina har spelat särskilt imponerande resultat, mot Portugal respektive Serbien. Poängmöjligheterna finns naturligtvis idag.

Portugal var stora favoriter till att vinna gruppen på förhand men i nuläget ser det onekligen tufft ut att lyckas med det. Man har skrapat ihop elva poäng hittills och har en match mindre spelad än Ukraina, vill man vinna gruppen måste man nästan ta tre poäng under måndagskvällen. Portugal besitter förvisso en grym form när man reser till Kiev. Noterbart är dock att kvällens motstånd är grymma just nu.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Ukraina – Portugal
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar