Portugal – Litauen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal förlorade snöplig mot gruppettan, Ukraina senast. Gruppen avgjordes på det sättet. Cristiano Ronaldos gäng går nu för andraplatsen. I dagsläget är man en poäng före Serbien och är tvingade, att vinna sin match mot Litauen på torsdagen. Ett motstånd som inte alls lyckats imponera i gruppen under EM-kvalet och de har bortastatistiken 0-0-3. Portugiserna ska naturligtvis problemfritt besegra Litauen.

Litauen fortsätter att gå trögt. Grupp B i EM-kvalet har inte varit deras lyckogrupp direkt och man står på endast en ynka poäng. Poängen kom när man spelade 1-1 mot Luxemburg på hemmaplan, vilket är mycket svagt såklart. Man ligger på jumboplatsen och har endast Portugal kvar att möta i gruppen. Den tuffaste möjliga motståndaren, att avsluta ett trött och mycket trist gruppspel för landslaget.

Jag spelar på att Portugal vinner båda halvlekarna till 1,44 @ bet365.

  • Match: Portugal – Litauen
  • Spel: Portugal HT/FT
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar