Portugal – Frankrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugals insats mot Wales i semifinalen var bra och vinsten stabil, men faktum är att inte en enda match i mästerskapet hade vunnits över 90 minuter dessförinnan och då har de mött Island, Österrike, Ungern, Kroatien och Polen. Lite tursamt att man kunde avancera vidare mot de sistnämnda. Tveksamt om portugiserna är förtjänta av en finalplats.

Frankrikes spel har fungerat strålande och blivit alltmer felfritt under mästerskapet. Gruppspelet var inte alltför starkt utfört och det var inte fören i kvartsfinalen mot Island, alla fotbollsfans fick se vilka kvalitéer Frankrike besitter, vinstsiffrorna skrevs till förkrossande 5-2. Därefter väntade minifinal i semin mot världsmästarna Tyskland, vilka plockades ner med två mål mot noll. En suverän prestation.

Jag spelar raka tvåan till 2,10 @ William Hill.

  • Match: Portugal – Frankrike
  • Spel: Frankrike (2)
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 10/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar