Frankrike – Island

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Frankrike hade en liten tveksam inledning på turneringen där man räddades av sena mål både mot Rumänien och Albanien i de två inledande matcherna. I den sista gruppmatchen så var man redan klara för avancemang och kunde därför nöja sig med ett kryss i matchen mot Schweiz. Kikar vi till bollinnehavet i dessa matcher så hade man 59% mot både Rumäninen samt Albanien och endast 42% mot Schweiz. Men det vilades en del spelare i den sista matchen och sedan är Schweiz ett betydligt bollskickligare lag än Island och med en helt annan spelstil. Kikar vi till åttondelen mot Irland, som fransmännen vann med 2-1, så hade man 60% boll.

Island har, tillsammans med Wales, varit den stora skrällen i detta EM och nu har Lars Lagerbäck och hans mannar chansen att knipa en plats i semifinalen. Kikar vi till vägen hit så tog sig Island vidare från gruppspelet som tvåa bakom Ungern och sedan kunde man, inte alls oförtjänt, slå ut England (2-1) i åttondelen. Om vi då tittar på bollinnehavet i de fyra matcher som Island spelat hittills så hade Portugal 66%, Ungern 67%, Österrike 63% och slutligen England 63%.

  • Match: Frankrike – Island
  • Spel: Frankrike över 63,5% i bollinnehav
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar