Polen – Litauen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Polen som ska medverka i sommarens världsmästerskap i Ryssland, slipar på dem sista detaljerna inför premiären. Förra veckan ställdes nationen mot Chile och det mötet slutade 2-2. Deras första halvlek var välutförd för att polackerna sedermera tappade momentum. Det kan förklaras i rotationen och byterna inom laget. Polen ska vara den bättre parten och bör vinna komfortabelt i kvällens match.

Litauen kommer inte vara en del av sommarens VM. De kom näst sist i deras kvalgrupp och är ett utav Europas blåbärsnationer, om än bättre än den absoluta botten, och matcher som denna ses mest som en del att samla in rutin. Litauen bör inte räcka till här. Det gör nationen sällan när svårighetsgraden på motståndet höjs och i synnerhet inte på resande fot. Bara en vinst på de 21 senaste bortamatcherna.

Jag spelar på Polen -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ bet365.

  • Match: Polen – Litauen
  • Spel: Polen -1,5 (AH)
  • Odds: 1,67 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar