Portugal – Wales

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal har ännu inte vunnit en match på ordinarie tid. Man har spelat fem matcher oavgjort. I slutspelet har detta inneburit att man har avgjort i förlängning eller på straffar. I gruppspelet mötte man lag som man skulle ha mestadels av bollen, vilket man hade också. I samband med bollinnehavet skapade man också mycket hörnor. Portugal kommer vilja föra spelet och jag räknar med att de även kommer bli flertalet hörnor i denna match. Portugal har ett snitt på 7,8 hörnor per match.

Wales hade en ganska behaglig resa till denna semifinal. Man har mött lag som Ryssland, Slovakien och England. Man fick möta Nordirland i 8-delsfinalen. I alla de 3 matcherna var man klart med i matcherna om inte bättre än motståndaren. I kvartsfinalen imponerade man mot Belgien efter att ha vänt ett underläge. Nu möter man ett Portugal som gillar att ha mycket boll och som säkerligen kommer pressa Wales väldigt mycket, vilket lär resultera i flertalet hörnor.

Jag spelar på att portugal skapar över 6,5 hörnor till 1,94 @ Unibet.

  • Match: Portugal – Wales
  • Spel: Portugal över 6,5 hörnor
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 6/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar