Wales – Bulgarien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Wales vann den första gruppspelsmatchen mot Finland (0-1). Vinsten satt däremot ganska hårt inne. Det tog 80 minuter innan Wales hittade nätet. Trots att nationen har en relativt låg befolkningsnivå, är landslaget fortfarande mycket starka. Wales besitter kvalitetsspelare, som Gareth Bale, Daniel James och Harry Wilson. Gareth är dess främsta stjärna och har därmed ett stort ansvar för offensiven.

Bulgarien fick en klart sämre start på Nations League-gruppspelet. De tog sig an Irland på bortaplan och lyckades med nöd och näppe knipa åt sig en poäng. Irland var det dominerande laget matchen igenom men hade oerhört svårt att hitta nätet bakom målvakten Georgiev. Men chanserna fanns där för Irland, men de lyckades inte förvalta dem. Något som jag tror att gruppledarna Wales är betydligt bättre på.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Wales – Bulgarien
  • Spel: Wales (1)
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 6/9
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!