Wales – Belgien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Wales är en stor överraskning i detta mästerskap och många räknade inte med att laget skulle avancera till kvartsfinal. Men samtidigt tycker jag att laget haft en väldigt lätt resa fram till denna kvartsfinal och ikväll får man verkligen bekänna färg på allvar. Wales placerade sig som etta i gruppen och fick en mycket gynnsam motståndare i form av Nordirland i åttondelen.

Belgien stod för en tveksam öppningsmatch mot Italien som man förlorade med 2-0 men efter detta så har laget växlat upp ordentligt och lär komma fullpumpade med självförtroende här. Irland besegrades med 3-0 efter Italien och sedan tog man även en seger mot Sverige, vilket placerade Belgien som tvåa i Grupp E. Detta innebar spel mot Ungern i åttondelen och det var en match där många fick se det Belgien som det pratats så mycket om. Man vann med klara 4-0.

Jag spelar Belgien över 1,5 mål till 2,15 @ betsafe.

  • Match: Wales – Belgien
  • Spel: Belgien över 1,5 mål
  • Odds: 2,15 @ betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar