Belgien – Egypten

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Belgien tillhör världens mest stjärnspäckade fotbollsländer. Den här generationen är blomstrande och ska såklart ha alla möjligheter att vinna exempelvis årets VM i Ryssland. Belgien har dock mer att bevisa med förra mästerskapet inräknat. Laget besegrades av Wales i kvartsfinalen. Senast spelade Belgien 0-0 mot Portugal, en halvdan insats. Om de inte avancerar till slutspelet, skulle det vara en stor skräll.

Egypten ska också spela mästerskapsfotboll och medan Belgien är sedda som en stor favorit, är Egypten på sin höjd en uppstickare. I årets gruppspel, där nationen möter Uruguay, Saudiarabien och Ryssland, ska de åtminstone ha chans till slutspel. Den stora snackisen är huruvida Mohamed Salah ska hinna bli redo för spel. Nu är han dock med i truppen och det är deklarerat att han kommer kunna spela.

Jag spelar på Egypten +1,75 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Belgien – Egypten
  • Spel: Egypten +1,75 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!