Gibraltar – Belgien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Gibraltar är en blåbärsnation och kämpar med det tunna material de besitter. Det blir i princip alltid stortorskar så fort nivån på motståndet höjs, men senast i mars löstes ett kryss när man ställdes mot Liechtenstein i en vänskapsmatch. Gibraltar har i de inledande kvalmatcherna, förlorat med 1-4 mot Grekland och 0-4 mot Estland. Inte alltför katastrofala resultat, men nu höjs nivån flera nivåer till.

Belgien är stora favoriter och tippas bli ohotad tabelletta och således lösa direktbiljetten till VM. En sprudlande start har de också fått, två vinster av två möjliga över Cypern och Bosnien. Den samlade målskillnaden är 7-0. Målformen är riktigt bra för Belgien. Tre baljor mot Cypern och fyra mot Bosnien. Detta är som upplagt för en superkross i kvällens match.

Jag spelar på Belgien -5,5 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ bet365.

  • Match: Gibraltar – Belgien
  • Speltips: Belgien -5,5 mål (AH)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!