Frankrike – Belgien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike imponerade kanske inte särskilt mycket i gruppspelet, men kom ändå till VM-slutspelet utan minsta problem. Väl där exploderade laget. Argentina städades av med siffrorna 4-3 i VM:s kanske mest underhållande match hittills, i åttondelen, och därefter besegrades Uruguay med 2-0. Frankrike känns mer stabila än Belgien. Fransmännen kan troligen står som vinnare i detta VM.

Belgien har visat prov på fantastiska höjder i deras spel. Laget vann gruppen och trots en svajig insats mot Japan i åttondelen, lyckades de vända 0-2 till 3-2 innan även Brasilien besegrades med uddamålet i kvarten. Där visades fantastiska kvalitéer mot ett mycket bra motstånd. Någon djupare presentation behöver knappast Belgien och särskilt inte offensiven. Där har vi VM:s mest storartade material.

Jag spelar på att Frankrike DnB till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Frankrike – Belgien
  • Spel: Frankrike DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 10/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar