Bulgarien – Montenegro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bulgarien är en fotbollsnation med fina historiska framgångar inom landslaget. De slutade samtidigt på andraplatsen i gruppspelet av Nations League med två poäng bakom gruppettan Norge. På platserna bakom Bulgarien slutade länderna Cypern och Slovenien. Bulgarien är starka på hemmaplan. De har vunnit sex av deras åtta senaste matcher i Bulgarien. Ivelin Popov lär vara med i laget ikväll.

Montenegro reser till Bulgarien för att försöka knipa åt sig en trepoängare i premiären av EM-kvalet. En uppgift som kan bli rejält svårt mot ett hemmastarkt Bulgarien, dessutom ryktas det om att Montenegro får klara sig utan sina två största stjärnor. Anfallaren Stevan Jovetic och mittbacken Stefan Savic dras med skador och kommer därmed missa morgondagens match, otroligt tunga spelartapp.

Jag spelar på raka ettan till 2,22 @ betsson.

  • Match: Bulgarien – Montenegro
  • Spel: Bulgarien (1)
  • Odds: 2,22 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar